Bel ons  09 348 21 49 Contacteer ons

Thuysmaker bouwt mee aan het comfort van je toekomst

50 jaar expertise

Toen Albert Temmerman 50 jaar geleden zijn interieurbedrijf Temmerman Home oprichtte moet iets in hem al gezegd hebben dat “levenslang thuis wonen” een halve eeuw later een ultieme droom van heel veel mensen zou worden.

Albert Temmerman bouwde samen met zijn zonen Marc (+) en Chris zijn interieurbedrijf uit tot een forse KMO die gespecialiseerd is in het bieden van interieuroplossingen binnen diverse interieurdomeinen:

  • Winkel- en kantoorinrichtingen
  • Akoestische oplossingen
  • Plaatsen van parket, betegeling en alle mogelijke soepele vloerbekledingen
  • Schilder- en schrijnwerken, maatkasten, maatmeubilair
  • Energiebesparende technieken

Temmerman creëert Thuysmaker

Intussen is met Stijn Temmerman, interieurarchitect van opleiding, de 3e generatie aan de slag in dit professionele familiebedrijf.

Hoewel Temmerman Home de afgelopen 50 jaar voornamelijk in het B2B-segment actief was en het bedrijf een top-reputatie verwierf bij grote spelers als Thomas Cook, Neckerman Reizen, Tommy Hilfiger, Syntra, Liantis, CM, Start People Interim, Unique Interim, Vlerick Business School, VRT, enz… was de particuliere klant nooit veraf.

Onder impuls van Stijn, die gepassioneerd alle evoluties volgt op vlak van “levenslang wonen”, nieuwe inclusieve woonvormen, enz… werd vorig jaar beslist om een nieuwe bedrijfsunit te creëren onder de brand “Thuysmaker”.

Studies werden uitgeplozen, lezingen en seminars werden gevolgd, organisaties actief in de wereld van zorgwonen en aangepaste woningen voor minder mobiele mensen werden gecontacteerd en in binnen- en buitenland gingen we op zoek naar nieuwe technologieën, oplossingen en diensten die in dit domein steeds vaker opduiken. Met al deze kennis en wetenschap, gecombineerd met onze jarenlange interieur-ervaring en –expertise in het B2B segment werd een concept ontwikkeld dat uniek is in Vlaanderen: totaalrenovatie van woningen met het oog op levenslang wonen. Ontdek hoe we dat doen

Thuysmaker wil in dit marktsegment een trendsetter en referentie zijn; vernieuwend, ontzorgend, expertise gecombineerd met professionalisme en boven alles de klant centraal plaatsend met als doelstelling om zijn droom te realiseren: een aangepaste, warme en comfortabele thuis voor het leven!

Wil jij je huis ook klaarmaken voor de toekomst?

Wij komen graag bij jou langs voor een eerste gesprek. Zo leren we elkaar beter kennen en zien we welke meerwaarde we voor jou kunnen creëren.

Maak een afspraak